7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Danışmaz’dan birlik çağrısı

DANIŞMAZ’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Doğru Yol Partisi (DYP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz, Demokrat Parti ile Doğru Yol Partisi'nin bir çatı altında birleşeceğini belirterek, "Biz göreve hazırız. Merkez sağda inşallah herkesi bir çatı altında toplayacağız" dedi.

DYP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz, parti gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ankara temaslarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ve 16 Ocak 2011’de Ankara’da yapılacak kongrenin ardından büyük ihtimalle Tansu Çiller’in partinin başına geleceğini kaydeden Danışmaz, “Ankara’ da bu konu üzerinde büyük adımlar atılıyor” dedi.

‘ÇİLLER GERİ DÖNÜYOR”

Teşkilatlanma süreci ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren Danışmaz, kongrenin ardından deneyimli siyasetçi Tansu Çiller’in partinin başına geçeceğine dikkat çekerek şunları söyledi:

”Vatandaşın bir beklentisi var. Görüşmeler yapılıyor. Büyük bir teşkilatlanma söz konusudur. Tansu Çiller büyük ihtimalle partinin başına gelecek. Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi bir çatı altında birleşecekler. Merkez sağda bu hareketlilikten dolayı mevcut Genel Başkanımız Çetin Özaçıkgöz Zonguldak ve Ereğli teşkilatımızın kurulmasını istedi. Bize de Ereğli İlçe Teşkilatının kurulma görevini verdiler. İlçe teşkilatını kurduk, şu anda göreve hazırız. Önümüzdeki ayın 16’sında yapılacak kongreyi bekliyoruz. Merkez sağda inşallah herkesi bir çatı altında toplayacağız. Üye kayıt defterlerimiz Ankara’dan Doğru Yol Partisi adı altında gelecek. Ondan sonra üye kayıtlarımıza başlayacağız. Önümüzdeki günlerde de büyüklerimizi, protokol yetkililerimizi ziyaret etmeye başlayacağız.”

Danışmaz, ayrıca Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç, Kandilli ve Ormanlı Belde Teşkilatlarının da kurulduğunu ve çalışmaların Ankara temaslarıyla hızlı bir şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 13:22:02
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 13:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?