3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Davut Güloğlu Alaplı'yı salladı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen 9. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali Davut Güloğlu'nun konseri ile sona erdi.

Alaplı'da bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin son gününde sahne alan Davut Güloğlu, konser alanını dolduran 10 bin kişiye muhteşem bir final gecesi yaşattı.

Kalabalıktan çok etkilendiğini ve Alaplı'ya bir daha gelmek istediğini söyleyen Güloğlu, zaman zaman duygusal, zaman zaman da hareketli şarkılarıyla kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman coşturdu.

Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kaymakam Aydın Memük ve Belediye Başkanı Erkem Yazıcı, Davut Güloğlu'na plaket ve ilçeyi sembolize eden çeşitli hediyeler verdiler.
Güloğlu'ndan önce sahne alan yerel sanatçı Muammer Darçın'ın programı içinde Amatör Ses Yarışması'nda birinci olan Onur Sözer de iki parça okudu.

Sözer'e plaketini ve hediyelerini Muammer Darçın, Darçın'a plaket ve hediyelerini de Belediye Meclisi Üyesi Hasan Şimşek takdim etti. Festival havai fişek gösterisi ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 16:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan orhan IP: 88.246.216.xxx Tarih : 12.08.2008 18:12:45

soylenecek hıc bısey yok adam gıbı adam davut guloglu tek kelımeyle bı KRAL.SEVGILERİMLE SENİ SEVİYORUZ .ALLAH YOLUNU ACIK VE BAHDIYAR EYLESİN