3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Dayak yedi, ölmek istedi

Zonguldak'ta borcu nedeniyle dayak yediği ileri sürülen bir kişi, motorunu kayalıklardan aşağı attı. İntihara kalkışan genci ağabeyi ve polisler zor ikna etti.

Mehmet Günel, motorunu kayalıklardan uçuruma attı. Daha sonra kendisi kayalıklara inerek oturmaya başladı. Çevredeki vatandaşların olayı polise haber vermesinin ardından gelen ekipler genci yukarı çıkması konusunda ikna etmeye çalıştı.

Polis tarafından 112 Acil Servisi ve itfaiyeye haber verildi. Diğer yandan kayalıklarda yanan motor nedeniyle polisler zor anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri yanan motora müdahale ederek söndürdü. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Deniz Polis Botu da her an olası bir intihar girişimine karşı denizde bekletildi.

Daha sonra olay yerine gencin ağabeyi geldi. Ağabey ile polisler yaklaşık bir saat genci ikna etmeye çalıştı. Zor ikna edilen Mehmet Gönül, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Gencin, yüklü miktarda aldığı borcu ödeyememesi nedeniyle dayak yediği ileri sürüldü. Gencin kendisine dayak atanlara kızarak intihar etmek istediği öğrenildi.
Öte yandan, iftar saatinde meydana gelen olay nedeniyle polis ve gazeteciler olay yerinde orucunu açtı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 15:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?