3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Defterdar Öztürk, ZTSO'yu ziyaret etti

Zonguldak Defterdarı Ali Öztürk, ZTSO’yu ziyaret etti. Zonguldak’ta yatırım iklimi olduğunu, el ele verilmesi durumunda Zonguldak’ta sorunların çözülebileceğini söyledi.


Zonguldak Defterdarı Ali Öztürk, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Demir’i ziyaret etti. Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir ile bölgesel sorunları görüşen Defterdar Öztürk, Zonguldak Defterdarlığının geleneksel işbirliğini kendisi tarafından da sürdürüleceğini kaydederek, dayanışma ve işbirliği olmadan Zonguldak sorunlarının çözümlenemeyeceğini kaydetti. Geçmişte Adana, İzmir, Antalya, Balıkesir, Sakarya gibi İllerde çalıştığını, bu illerde sorunları sivil toplum örgütleri çözmeyi amaç edindiğini söyledi.


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir’de bölgesel sorunların çözümünde önceliğin işbirliği olması gerektiğine değinerek, “Sayın defterdarımız iadeyi ziyarette bulundu kendisine başarılar diliyoruz. Düşünceleri, çalışma prensipleri, konsepti çağdaş ve medeni. Bu üyelerimiz adına bölgemiz adına bir şanstır” dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?