3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Demir hakkında çıkan haberlere tepkili

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ZTSO) M. Salih Demir, yaptığı açıklama ile hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

ZTSO Başkanı Salih Demir, yerel gazetede çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek, çıkan haber ve yazılara tepki gösterdi.

Hiçbir gazete sahibi ve çalışanı ile şahsi probleminin olmadığını ifade eden Demir, “Ticari faaliyetlerimde ve üstlendiğim görevlerle ilgili, Zonguldak’ta görev yapan basın yayın organlarının sahiplerini ve çalışanlarını arkadaş olarak görmem nedeni ile Zonguldak’ta hiçbir gazeteci ile şahsi veya kurumsal problemim olmadı, olamazda. 14 yıllık oda başkanlığım dönemimde buna özen gösterdim. Ancak bir gazete var ki, onun sahibi ve eşinin kamu kurumlarına ve yöneticilerine karşı takındıkları tutum ve davranışlar, kamu kurumlarının yöneticilerinin hatta Vali ve belediye başkanlarının makamlarına terlik ve fanila ile girmeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına da aynı şekilde girmeye teşebbüs etmeleri üzerine bu kişilerin odamıza girmeleri yasaklanmıştır” dedi.

Demir, kendisinin de ortağı olduğu Demir Medya A.Ş’ nin Genel Koordinatörü Harun Ersoy’un hakkında ‘dikkate almayın’ yönünde sözler sarf ettiği iddialarının asılsız olduğunu vurguladı.

Demir, açıklamasına şöyle devam etti: “Öncelikle bilinmesi gerekir ki ben görüşüne saygı duymadığım hiç kimse ile çalışmam. Bu görüş şirket içinde aynıdır. Yeraltında çalışan işçi arkadaşımdan büroda çalışanlar, Demir Medya A.Ş içinde çalışanlar benim nazarımda kayıtsız ve şartsız aynıdır. Ben Demir Medya Genel Koordinatörü Harun Ersoy’un görüşlerine, yazılarına, fikirlerine saygı duymuyorsam onunla çalışmam. Sayın Ersoy da görüşlerine saygı duyulmayan bir grupta durmaz zaten. Bu sadece Harun Ersoy içinde değil tüm çalışanlar için geçerlidir. Ben Demir Medya Genel Koordinatörlüğü yapan bir insan için onun gıyabında ‘ben onu dikkate almıyorum okumuyorum, sizde dikkate almayın’ gibi bırakın bir sözü söylemeyi, böyle bir düşünce içinde bile olmadım.”

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 13:14:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR. IP: 88.242.7.xxx Tarih : 19.06.2008 16:07:35

UNUTMA SINIF ARKADAŞIM SALİH DEMİR, MEYVE VEREN AĞAÇ HER ZAMAN TAŞLANIR.SENDE YAPTIĞIN BAŞARILI İŞLER KARŞIŞLIĞINDA SENİ ÇEKEMEYEN BAZI MEDYA VE GAZETECİYİM DİYE GEÇİNENLER SANA HER ZAMAN ASLI OLMAYAN YAZILARLA SALDIRACAKLAR.SEN ONLARA ASLA ALDIRIŞ ETME BUNLARI HERKES BİLİYOR.DEDİĞİN İNSANLAR HER YERE ÖYLE ATLET VE TERLİKLE GİYMEYE ALIŞMIŞLARKİ KİMSE GIKINI ÇIKARAMIYOR ÇIKARSALAR SANA YAPTIKLARI GİBİ ONLARADA SALDIRACAKLAR.AMA SEN NE YAPTIN DOĞRU OLANI YAPTIN ÇÜNKÜ ALNIN AÇIK.İNSANIN ÖNCE KENDİNE SAYGISI OLACAKKİ SONRA KARŞISINDAKİNE SAYGISI OLSUN.GAZETECİLİK BU DEĞİL.GAZETECİ DEDİĞİN HER HAL VE HAREKETLERİYLE TOPLUMA ÖRNEK OLMALI.BENDE ESKİ BİR İNANIŞ AİLESİNDE YETİŞMİŞ BİR GAZETECİ OLARAKTAN RAHMETLİ KEMAL SÖNMEZ DEN BÖYLE ÖĞRENMİŞTİK.VE DE BÖYLE OLMALI SANA O YÜZDEN HELAL OLSUN BAŞKAN DİYOR VE İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.