7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Demirkol, başkanları ağırladı

DEMİRKOL, BAŞKANLARI AĞIRLADI

Karadeniz Ereğli’nin başarılı İşadamlarından Demirkollar Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Demirkol, AK Partili bazı Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini Ören Köyü’nde bulunan Demirkollar tesislerinde ağırladı.

İşadamı Demirkol kendi eliyle hazırladığı mangalı davetlilere ikram ederek, hoş bir ortam oluşmasını sağladı. Cumartesi günü Demirkollar Şirketler Gurubu tesislerinde bir araya gelen AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Demirbaş, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ereğli Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, THK Ereğli Şubesi Eski Başkanı Yusuf Oktay, İşadamı İlyas Demirkol tarafından ağırlandı.

Belediye Başkanları, AK Partili yöneticiler ile Sivil toplum Kuruluşu Başkanlarını ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Demirkol, “İşadamları, yerel yöneticiler ve Sivil toplum Kuruluşları zaman zaman bir araya gelerek bu tür hoş sohbetler yapmalılar. Herkes açısından bu tür organizasyonların ilçemize faydası olacaktır. Kavgalardan kimseye fayda gelmez. Dostluklar ise her zaman kazandırır. Ben kendime her zaman babamı örnek almışımdır. İş yaşantımızdaki başarıların altında bu tür sosyal ilişkilerimizin güçlü olması yatmaktadır. Bizim en büyük düsturumuz çevremizde her zaman dost sayısını artırmak ve sürekli dost kazanmaktır. Babamızdan aldığımız iş ahlakı gereği günlük yaşantımızdaki sosyal ilişkilerimizi de hep buna göre belirliyoruz. Bu gün burada toplanmamıza vesile olan başta Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Demirbaş, Ereğli Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Murat Sesli, Gülüç Belediye Başkanımız Aydın Güngör ve Türk Hava Kurumu Eski Başkanı Yusuf Oktay’a çok teşekkür ediyorum. Kendilerini ağırlamaktan ve hoş sohbetlerinden son derece mutlu oldum. Birbirimizle bilgi alışverişi yaptık. Burada her hangi bir siyasi amaç çok. Sadece dost sohbeti yaptık” dedi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli ise “Dostlarımızla, büyüklerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyum. İlyas arkadaşımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizleri burada en güzel ağırladığı için. Bundan sonra dostlarımız ve arkadaşlarımızla sürekli hep birlikte Ereğli’nin çıkar ve menfaatleri için sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ise “Biz Verem Savaş Derneği olarak yaz ve kış demeden çalışmalarımızı iş adamlarımızdan aldığımız desteklerle sürdürüyoruz. burada bulunanların hepsinin de derneğimize katkıları vardır. Zaman zaman bir araya gelip sohbet ediyoruz. Her hangi bir siyasi amacımız yok. bu günde istedik ki Sayın İlyas Demirkol’un iş yerinde buluşalım ve hoş sohbet edelim. Gerçektende çok güzel bir ortam oluştu. Sayın Demirkol’a bu sıcak karşılaması, ilgi ve alakasından dolayı şükranlarımız sunuyorum” dedi.

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör’de böylesine değerli, başarılı ve çalışkan insanlarla bir arada olduğu için kendisini şanslı hissettiğini belirterek, bu tür birlikteliklerin her kese örnek olması gerektiğini ifade etti.

AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Demirbaş ise kendilerinin bir araya gelmesine vesile olan başta Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan olmak üzere İşadamı İlyas Demirkol’a teşekkür etti.

DEMİRKOL, BAŞKANLARI AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 10:27:00
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 10:37:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?