3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Denizer'den kutlama mesajı

Genel Maden işçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, yönetim kurulu adına, Cumhuriyetin 85. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.


GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer Cumhuriyet’in 85. yıl dönümünü kutladı. Denizer yönetim adına yayımladığı mesajında, “Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Ulu Önder Atatürk’ün “En büyük eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 85.yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Türk Ulusunun egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin kuruluş süreci, ulusal tarihimizin kaydettiği en büyük ve en şanlı mücadelelerden biridir.


Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Atatürk'ün önderliğinde büyük ulusumuzun kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in, tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu ve görevidir.

Ulusumuz, bugün geldiğimiz noktadan daha ileri ufuklara ancak Cumhuriyetle varabileceğinin bilincindedir. Her 29 Ekim'de tazelenen azim, kararlılık ve enerjimizle, Cumhuriyetin 85. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülke ekonomisine katkı verirken yaşamını yitiren tüm maden şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 13:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?