3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Destek grubundan Ecem'e ziyaret

Zonguldak’ta yaşayan ve tedavisine devam edilen Ecem Yuca’ya destek amaçlı internette grup açarak kampanya başlatan yöneticiler Ecem’i ziyaret etti.


Zonguldak'ta yaşayan Yuca Ailesi’nin en küçük kızları olan Ecem Yuca (19) yaklaşık bir yıl önce "Anevrizma" hastalığına yakalanarak tedavi görmeye başladı. Son çare olarak İsviçre'ye gönderilen Ecem'in tedavisine devam edildi. Aile Ecem'in tedavi masrafları için geçim kaynağı dolmuşunu satıp tüm kazancını kızlarının tedavi masraflarına harcadı. Son çare olarak komşularından borç alan aile sesini duyurabildiği herkesten yardım istedi.


Düzce'de yerel bir televizyonda haber müdürü olarak görev yapılan Tezcan Solmaz tarafından bir süre önce internet ortamında başlatılan "Ecem'e Destek" adlı gruba bir haftada 8 bin üye katıldı. Grup üyeleri durumu yakından görmek için İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne giderek Ecem Yuca’yı ziyaret etti. 8 kişilik grup üyeleri hastanede Ecem Yuca’ya grup hakkında bilgiler vererek, hastalığı ile ilgili yakınlarından bilgiler aldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 20:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?