3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Devlet Hastanesi'nde park sıkıntısı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Devlet hastanesine özel araçlarıyla giden vatandaşlar park sıkıntısı yaşıyorlar.


Edinilen bilgilere göre, fiziki konumu yapılan ek bina ile yeterli hale getirilen Ereğli Devlet Hastanesinde, trafik sorunu yaşanıyor.

Hastanenin özel park yeri hastane personeli ve doktorların özel araçlarıyla dolarken, dışarıdan araçlarıyla hastaneye giden vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyorlar.


Annesinin tedavisi için hastaneye gelen Kadir Sezgin isimli bir vatandaş, özel aracını park etmek için yarım saat uğraştığını belirterek, "Annemin muayenesi için geldim. randevusu vardı. Randevuya yakın bir saatte geldim. Acilin önünde indirdik, aracı park edeceğimiz yer olmadığı için görevliler acilin önünde aracımızı durdurmadılar. Hastam yalnız polikliniğe çıkmak zorunda kaldı. Ben aracı park edip gelinceye kadar yarım saat geçti. Her taraf tıka basa dolu, yer yok. 2 kilometre uzağa park ettim.

polikliniğe geldiğimde hastam muayenesini olmuş, film için sevk etmişler. Hastamı bulabilmek için bir daha zaman harcadım. Görevliler yardımcı olmuşlar, sağolsunlar, ancak araçla hastaneye geldim, bayşıma gelmeyen kalmadı" dedi.
Hastane önünün işportacılar tarafından istila edildiğini söyleyen Sezgin, "Burada bir park yeri varmış orayada doktorlar ve personel girebiliyor. Zaten onlarada yetmiyormuş. Hastane önüde görüldüğü gibi işportacılar tarafından istila edilmiş. Hasta olmayan birisi buraya geldiğinde bu trafikte inanın hastalanıyor. Bu sorunun biranevvel çözülmesi lazım" dedi.
Hastane önünde satış yapan tezgah sahipleride, Hastane Başhekiminin izniyle satış yaptıklarını dile getirdiler.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 16:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?