3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Devrek Belediye Meclisi toplandı

Devrek Belediye Meclisi Ekim Ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ın başkanlığında Belediye Toplantı Salonu’nda yaptı.


Devrek Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısı Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bulunan Aktütün Karakolu'na yapılan saldırı sonucu şehir düşen 17 askerin anısına saygı duruşuyla başladı. Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, “Milletimizi derin acılara boğan bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta olmak üzere milletimize başsağlığı yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz" dedi.

Belediye Meclis Toplantısı açılış ve yoklamanın ardından gündeme alınan 3 madde görüşüldü. Görüşülen maddelerde, bir adet imar planı tadilatı İmar Komisyonu’na gereği yapılmak üzere havale edilmesi, gündeme ilave olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul yeri ile ilgili imar tadilatı talebi, Devrek Kaymakamlığı’nın Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu ile imar tadilatlarında İmar Komisyonu’na havale edildiği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 09:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?