6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Devrek Belediyesi aralıksız çalışıyor

DEVREK BELEDİYESİ ARALIKSIZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Belediyesi yaz kış demeden cadde ve sokaklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yapılan çalışmaları yerinde göstermek için basın mensupları ile birlikte ilçenin cadde ve sokaklarını gezerek belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Eser, Ziraat Mühendisi Raif Kabasakal, Belediye Şantiye Şefi Hidayet Korkut ve Parke Müteahhit’i Murat Mert ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezerek gören Özcan Ulupınar, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

“Belediye olarak bizler sadece sokak ve caddeleri değil okullarımızın da çeşitli eksikliklerini gidermek için elimizden gelen bütün imkanları seferber ediyoruz. Fatih İlköğretim Okulu’nun bahçesinde bulunan ve çocuklarımızın su içtikleri çeşmeyi yıkarak yeniden daha modern ve kullanılır hale getirerek tekrar hizmete soktuk. İlçemizin Sazlık Çayı Mevkii olarak bilinen ilçemizin okullarının yoğun olarak bulunduğu ve huzur evi, ilçe stadyumu ile Askerli Şubesi’nin bulunduğu yaklaşık iki kilometrelik yolu parke taşı ile döşeyerek çiçeklendirme yapacağız. Yine aynı yerde bulunan Afet Evlerinin de site içini yeniden düzenleyeceğiz.”

Başkan Ulupınar, Gençlik ve Spor Salonunun çevre düzenlemesinin belediye tarafından gerçekleştirildiğini, Şehit Yalçın Ahat, Yeni Mahalle Ankara Asfaltı sokak ve Kırıklar Mevkii yollarının da alt yapı çalışmaları tamamlanarak parke taşı döşemeye başladıklarını söyledi. Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, belediyeye ait olan ve hala kiracı bulunan binalarında kiracılardan hiçbir maddi talepte bulunmadan çatılarının tamamen elden geçirildiğini, belediyenin önümüzdeki aylar içinde çok önemli çalışmalara imza atacaklarını bazı projelerin bitirilme noktasına gelindiğini sözlerine ekledi.

DEVREK BELEDİYESİ ARALIKSIZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 09:20:02
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?