3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Devrek Devlet Hastanesi yenileniyor

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Devlet Hastanesi bakıma alındı.

1975 yılında kurulan Devrek Devlet Hastanesi baştan aşağı yenilenerek daha modern bir sağlık kuruluşu haline getirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Öncel konuyla ilgili şunları söyledi:
”Malum hastanemiz ilçemizin tek hastanesi. Yıllar evvel kurulmuş ama artık bir takım tadilatlar kaçınılmaz hale geldi. Bu tadilatların başında ameliyathanemizi tamamen yeniledik. Çünkü bakanlığın belirlemiş olduğu standartlara uygun değildi. Ameliyathanemizi tadilata alıp vatandaşlarımıza daha steril ve uygun şartlarda operasyon yapılabilmesi için bunun kaçınılmaz olduğu aşikardır. Tadilat bittikten sonra hastanemiz bir numara olacak.”

Toplam 17 hasta odasına televizyon kurduklarını ifade eden Öncel, ”Bundan sonra hastalarımız ve refakatçilerimiz hastanemizde daha rahat bir ortamda kalacaklardır. Refakatçilerimiz için de 25 adet refakatçi koltuğu aldık. Hastanemize kesintisiz güç kaynağı da bağlattık. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için değerlidir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 19:01:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncay parmaksız IP: 88.227.71.xxx Tarih : 14.02.2008 10:56:13

valla bu haber beni sevindirdi. gec bile kaldı tamirat için,hastanemızın bulundugu mekan cok gusel bı yerde,bu calısmalrı için sayın bashekime cok tsk ediyorum bi diyaliz hastası olarakda artık bizim tedavimizda kolaylasır inş. basarılarınızın devamını dılerım saygılarımla..