7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Devrekli iş adamları dernek kuruldu

DEVREK’TE İŞ ADAMLARI DERNEK KURULDU

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yeni bir dernek kuruldu. Devrek Mobilya-Ev Eşyası, Üretici ve Satıcı İş Adamları Derneğinin (DEMÜSAD) tanıtım toplantısında Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi.

Devrek TSO binasının konferans salonunda bir araya gelen başkan ve üyeler derneğin kuruluşu ve amacı hakkında basın mensupları ile bilgi alış verişinde bulundu. Dernek Başkanı Mustafa Kemal Günay, derneğin kuruluşu ve amacı hakkında şu bilgileri verdi:

“Devrek ilçemizin süratle daralan ekonomisinde ticaret yapmaya çalışan esnaflar olarak yaşanan sıkıntıların hepimiz farkındayız. Küresel ekonomik krizinde bütün dünyada etkisini gösterdiği şu günlerde, bizlerde ilçe esnafı olarak ticari anlamda olumsuz yönde etkilenmekteyiz. Olumsuzlukların birlik ve beraberlik içinde, aşılacağını düşünen Devrekli esnaflar olarak sektörümüzü kapsayan bir dernek kurmaya karar verdik. Derneğimizin amacı, sektörümüzde yer alan üretici ve mağaza esnafının birlik ve beraberliğinin ve kaynaşmasının sağlanacağı, ortak sorunların tek çatı altında çözüm aranacağı ticaretimizin gelişmesi ve büyümesi noktasında çalışmaların yapılacağı bir birlik oluşturmaktır. Türkiye’de kayın ağacının başkenti olarak bilinen ilçemizin, mobilya sektöründe de ismini duyurması için üretici esnafımızın yanında olmaya çalışacağız. Ulusal marketlerin her dalda geniş ürün çeşidiyle büyük zaman aralığında faaliyet göstermesi küçük esnafımıza rekabet oluşturmaktadır. Yarın bizim sektörümüzde de oluşabilecek bu rekabet ortamına hazırlıklı olma adına kolektif çalışma, şirketleşme ve büyük mağazacılık hakkında bilgi vermek ve destek olmak için yine esnafımızın yanında olacağız. Derneğimizin yer tahsisinde bize yardımcı olan Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar’a buradan teşekkürlerimizi sunarız. Derneğimizin önce ilçemize, sonra ülkemize hayırlı olmasını dilerim.”

DEVREK’TE İŞ ADAMLARI DERNEK KURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 13:51:01
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 16:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?