3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Devrek'te trafik kazası:1 ölü

Ankara-Zonguldak karayolunda Zonguldak istikametine seyreden bir araç, sürücüsüyle tartıştıkları araçtan kaçarken Devrek'te şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.


Bartın'ın Kozcağız beldesine gittikleri öğrenilen Ali Aksoy idaresindeki 59 UT 974 plakalı araç, Ankara-Zonguldak karayolunda seyrederken kendilerini sıkıştırdığı iddiasıyla karşı istikametten gelen 67 NT 250 plakalı aracın sürücüsü ve içerisindekiler ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine darp edilmek istenen sürücü Ali Aksoy(43) ile aynı aileden olan Hanife(35), Nermin(16), Fatma(77), Hakkı(78) Aksoy, araca binerek kaçmaya çalıştı.

Kaçarken, Zonguldak-Ankara karayolu Devrek ilçesi Manarçeşme mevkiinde şarampole yuvarlanan araç içerisinde bulunan Hakkı Aksoy olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Fatma ile çocukları Hanife, Ali ve torunu Nermin, yaralanarak Zonguldak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyiye giden sürücü Ali Aksoy, kendilerini sıkıştıran araçtan kaçarken, direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve şarampole uçtuğunu söyledi.
Sürücü Ali Aksoy'un ifadesi üzerine polis, sürücüsü tespit edilemeyen 67 NT 250 plakalı aracı arıyor.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 09:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?