3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Diyabetliler Derneği'nden kurs

Zonguldak Diyabetliler Derneği Genel Başkanı Çetin Terzioğlu dernek olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Zonguldak Diyabetliler Derneği Genel Başkanı Çetin Terzioğlu, Devrek’te şube açtıklarını ve Zonguldak’ta yaptıkları faaliyetlerin ilçelerde de yapmak için şubeler oluşturduklarını ifade etti.

Ayrıca önümüzdeki Ağustos ayında İş-Kur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa diyabet hastalarına bilgisayar kursu verileceğini belirtti. Terzioğlu, “Devrek’te Diyabetliler Derneği’nin Şubesi’ni açtık. Şube Başkanlığı’na Hayrettin Çataklı getirildi.

Zonguldak’ta yapılan faaliyetleri ilçelerimizde de yapmak için şubelerimizi oluşturuyoruz. Önümüzdeki Ağustos ayında İş-Kur’la ortaklaşa yapmış olduğumuz projede diyabet hastalarımıza bilgisayar kursu açılacak ve Ağustos ayında kursiyerler bilgisayar kursuna başlayacaklar. Diyabet hastalarımız bu kursta ücret alacaklar ve kurs bitiminde bilgisayar sertifikasını almış olacaklar. Kursa 10 kişiden az olmayacak 25 kişiden de fazla olmama koşulu aranıyor.

Kursiyerlerimizde aranan özellikler bir öğrenci olmayacak birde işsiz olacak. Kurstan sonra inşallah işe girmeleri için yardımcı olunacaktır. Ağustos ayında yapılacak olan bilgisayar kursuna katılmak için diyabetliler derneğimize başvurabilirler. Kursumuz İl Sağlık Müdürlüğümüzün tespit edeceği salonda verilecektir” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 17:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?