3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Diyabetlilere seminer verildi

Zonguldak'ta Diyabetliler Derneği tarafından Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'nda "Diyabetlilerle Beslenme" konulu seminer verdi.


Diyabetliler Derneği Zonguldak Genel Merkezi tarafından Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda dernek üyeleri ve vatandaşlara “Diyabetlilerde Beslenme” konulu seminer düzenlendi. Seminere, Diyabetliler Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Seminere, konuşmacı olarak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Diyetisyen Funda Kasapoğlu ve Diyabet Hemşiresi Safiye Çatalca katılarak diyabetlilerde beslenme ile ilgili bilgiler verdi. Diyabetliler Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, “Her hafta Cuma günleri verem savaşta dernek üyelerimize diyabet hakkında bilgilendiriyoruz ve her ayda vatandaşımıza diyabet hakkında bilgilendirme toplantısı veriyoruz” dedi.


Daha sonra vatandaşlara, diyabetlilerde beslenme, diyabet hastalığının tedavisi hakkında bilgiler, diyabetin ne olduğu, diyabet hastalılığının belirtisi hakkında bilgiler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 18:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?