3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Diyaliz hastalarına ücretsiz su müjdesi

Zonguldak belediye Başkanı Secaattin Gonca, diyabetlilere ücretsiz su vermek için çalışma yaptıklarını söyledi.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, diyabet hastalarına belli tonja kadar ücretsiz su verilmesi için meclis toplantısında görüşülüp, üst kurula gönderildiğini söyledi.

Daha önce fakir ve şehit ailelelerine aylık 20 tona kadar suyun ücretsiz verildiğini hatırlatan Gonca, diyabet hastalarını da benzer uygulamadan istifade ettireceklerini kaydeti. Gonca, "Evinde diyalize girmek zorunda kalan hastalar olduğundan diyaliz hastalarına da ücretsiz su verilmesi talebi olmuştu. Bizimde sağlık üzerinden para kazanmak gibi bir düşüncemiz bulunmaması nedeniyle bu talebe olumlu baktık. Tüm diyaliz hastalarının bu uygulamadan istifade etmesi sağlayacak bir çalışma yapıyoruz. Yalnız aylık belli bir sınır olabilir" dedi.


Gonca tüm diyaliz hastalarına hayata geçilecek olan uygulamanın şimdiden hayırlı olmasını temennisinde bulunurken, tüm diyabetli hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Zonguldak Diyabetliler Derneği Genel Başkanı Çetin Terzioğlu da çalışma için Başkan Gonca'ya tüm diyabet hastaları adına teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 19:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?