3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Diyanet-Sen'den plaket

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 6 yıldır vaizlik yapan ve Tunceli Nazimiye ilçesine Müftü olarak atanan Şevket Bulut için Diyanet-Sen tarafından veda yemeği düzenlendi.


Diyanet-Sen Kdz Ereğli Şubesi tarafından Tunceli Nazimiye ilçesine Müftü olarak atanan Şevket Bulut için düzenlenen veda yemeğine, Kdz. Ereğli Müftüsü Osman Aydın, daire personeli ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Yemekte teşekkür konuşması yapan Şevket Bulut, “Görev yaptığım 6 yıl göz açıp kapayıncaya kadar, güzellik ve mutluluk içerisinde geçti. Bu süre içerisinde büyüklerimizden, çalışma arkadaşlarımızdan bir şeyler öğrenerek geçerken, meslektaşlarımız ile faydalı ve güzel ilişkiler kurduk. Burada geçirdiğim görev süresi içerisinde çok güzel hatıralarımız oldu. Başta sayın Müftümüz Osman Aydın olmak üzere, mesai arkadaşlarıma ve halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Kdz. Ereğli Müftüsü Osman Aydın Bulut'a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Öncelikle ilçemizde 6 yıl gibi uzun zaman diliminde hizmet eden ve bu sürede herkesin sevgisini kazanmış olan Şevket beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Bugün Diyanet olarak çok büyük aşama kaydetmiş bir kurumun mensuplarıyız. Kurulduğu günlerden bu yana Diyanet İşleri Başkanlığımız hem nitelik hem de nicelik olarak çok iyi bir duruma gelmiştir.

85. kuruluşunu kutladığımız kurumumuz bugün her açıdan görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmektedir. Bu çizgide her zaman görevinde canla başla çalışan Vaizimiz Şevket beyi ileride daha güzel yerlerde göreceğimizden hiç kuşkumuz yok. Tunceli Nazimiye ilçesine Müftü olarak atanan bu arkadaşımızı tebrik ediyorum. Biz kendisini buradan uğurlamanın burukluğu ile birlikte yeni görevinin mutluluğunu da bir arada yaşıyoruz. Kendisine yeni görevinde de başarılar diliyor, Allah yardımcısı olsun diyorum” dedi.


Düzenlenen yemek sonrasında Tunceli Nazimiye ilçesine atanan Şevket Bulut'a Diyanet-Sen Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Bekir Günaydın tarafından tüm din görevlileri adına plaket verildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?