3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Dökmeci eleştirilere cevap verdi

Zonguldak’ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı hakkında yapılan eleştirilere sert bir dille cevap verdi. Başkan Dökmeci, “Belediye Başkanlığı yapacak kişinin gönlü neyse ağzından çıkacak da o olmalıdır” dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, yaptığı açıklamada, kendisinin kalbinden geçenin ve dilinden çıkanın bir olduğunu belirtti. Başkan Dökmeci, “Burada görev yapacak kişi ister belediye başkanı olsun, ister çalışanı olsun fark etmez. O kişinin gönlü neyse, ağzından çıkanı da o olmalıdır. Art niyetli olmamalıdır. Partizanlık yapmamalı ve insanlık için Allah için doğruları yapmalıdır. Haklı mıyım, vicdanım rahat mı? Ona bakarım. Eleştirilerden payımıza düşeni alırız ama yıkıcı olmalıyım” dedi.

Yaz dönemi ile birlikte belde de önemli bir hareketlilik başladığını ifade eden Başkan Dökmeci, halkın özellikle deniz kenarları gibi yazlık alanları tercih ettiklerini ifade etti. Halkı yazlık alanlara çekeceklerini anlatan Dökmeci, “Değirmenağzı, Ilıksu, gibi yazlık alanları cazibe merkezi haline getireceğiz. İnsanlarımızı, halkımızı, buralara çekip, düzgün, eğlenceli ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirmelerini sağlayacağız. Çok keyifli, serin bir dönem yaşatacağız” diye konuştu.

Doğayı katletmelerinin mümkün olmadığını da vurgulayan Dökmeci, hakkındaki eleştirilere şöyle cevap verdi: “Bölgemizdeki arazilerin yüzde 80’i kamu arazisidir. Bunun yüzde 20’si özel mülkiyetindir. Bu yüzde 20’lik kısımda yatırımcının önünü açmaya çalışıyoruz. Yasaklara sığınarak bir yere varamazsınız. Bu güne kadar bu gibi nedenlerle bölgemizde önemli bir gelişme kat edilemedi. Yeteri kadar ihmal edilen şehrimizde artık mazeretlerin arkasına sığınmayalım. Biz yol yaparken bile altındaki kanalizasyon ve gerekli alt yapısını da tamamlayıp yapıyoruz. Tabi yasaları çiğnememiz de mümkün değildir. Biz sadece yüzde 20’lik özel mülkiyet kısmında insanları özendiriyoruz. Lütfen siyasi davranmayalım.”

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 13:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?