6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Dolandırıcılar Alaplı’ya dadandı

KONTÖR DOLANDIRICILARI ALAPLI’YA DADANDI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir kola firmasının kampanyasını kullanan kontör dolandırıcılarının ilçedeki vatandaşları dolandırmaya çalıştıkları iddia edildi.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ünlü sanatçı Seda Sayan'ın reklamların da oynadığı kola firmasının kampanyasını kullanan kontör dolandırıcılarının ilçedeki vatandaşları dolandırmaya çalıştıkları iddia edildi.

Alaplı ilçesinde İlyas Ovalı, kontör dolandırıcılarının kendisini dolandırmaya çalıştıklarını belirtti. İlçede birçok kişiye de aynı mesajın geldiğini belirten Ovalı, ”Cep telefonuma kontör dolandırıcıları bir mesaj gönderdi mesajda ‘Değerli abonemiz, çekilişi kampanyası sonucunda hattınız para ödülü kazanmıştır. Bilgi işlem için 0539 893 06 79’nolu telefonu arayınız’ yazıyordu. Gönderilen mesaj üzerine belirtilen telefon numarasını aradım. Yaptığım arama sonucu bana parayı alabilmek için hatta 4 adet 250 kontör yüklenmesi gerektiğin söylendi. Bende bu talepten dolayı şüphelendim. Bende durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdim” dedi.

KONTÖR DOLANDIRICILARI ALAPLI’YA DADANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 16:45:05
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 16:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?