3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Dönmez'den Eğitim Bir-Sen'e ziyaret

SP Kdz. Ereğli Belediye Başkana adayı Salih Dönmez, Eğitim Bir-Sen Ereğli Temsilciliği'ni ziyaret etti.


Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Salih Dönmez, İlçe Başkanı İsmail Yılmaz ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen'i ziyaret etti. Dönmez, ziyarette projelerinden bahsetti. Dönmez, “Önceki dönem belediye başkanı olarak görev yapan bazı kişiler şimdi arabalarını süsleyerek, nağmeler yağdırarak halkımızın zihnini kirletiyorlar. Varoşlara hizmeti getiremeyen bu yönetimin belediyecilikten anladığı sahile üç beş lamba takmak, çöpleri toplamaktan ibarettir.

Kavga ve çekişme siyasetini bir tarafa atarak milletimize hizmet etme amacını ortaya koyacaklarına, milletimize nutuk atarak yapmayacakları projeleri tekrar tekrar söylemektedirler. Artık bunlar geride kaldı. 30 martta halkımız gerçekleri göstererek, millete hizmeti kim götürüyor onu tercih edecektir” dedi.


Önceki yönetimlerin ERDEMİR'in satışı ile ilgili yanlışlar yapıldığını belirten Dönmez, “Sahilde görüyorum bir kısım gençler parklarda oturuyor, parklarda ceplerinde beş parasız dolaşıyorlar. Parkta simit ve çay içerken, bir tarafta oturmuş diğer gençler işsizlikten bertaraf olmuşlar. Köyde oturan gencin nasıl eve giderim endişesi var, Çünkü, cebinde üç beş kuruş var. Önceki yönetimler özellikle Ereğli'mizde bulunan ERDEMİR'in satışı ile ilgili hata yapmışlardır.

Gönül isterdi ki ERDEMİR için eylem yaparken, ERDEMİR'i belediye olarak hükümetten isteseydiler şimdi bu gençlerimiz parklarda, sokak köşelerinde olmayacaklardı. Bu gençlerimizin ellerinden tutmak bizim boynumuzun borcudur. Gençlerimizin bu girdaptan çıkmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?