3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

'Dostluğun seçimi olsun'

Demokrat Parti Perşembe Belediye Başkan adayı Amir Keçeci, partilerin söz düellosunu üzülerek izlediklerini söyledi.


Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde DP’de Belediye Başkan adayı olan Amir Keçeci, yerel seçim hakkında değerlendirmede bulundu. Açıklamasında ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ve seçimin dostluk seçimi olması temennisinde bulunan Keçeci, “Ülkemiz zor bir dönem geçirmektedir. Dünyada etkisini gösteren global kriz ülkemizi maalesef teğet geçmemiştir.

Zor bir dönemde seçim arifesine girdik. Görüyoruz ki seçim, sataşmaların odak konusu olmuştur. Partilerin sürekli olarak söz düellosunda olmalarını üzülerek seyretmekteyiz. Herkes hizmet için yola çıkmadı mı? Herkes ‘biz daha iyisini yaparız’ diye yola çıkmadı mı? Ve herkes ‘bizim bu ülke için güzel projelerimiz var’ diye yola çıkmadı mı? Keşke, tartışmaların sebebi hizmet ve proje tartışması olsa.

Evet, bende beldem için aday oldum. Hizmet için aday oldum. Projelerimle halkıma daha iyisini yapmak için aday oldum. İl, ilçe, belde bütün başkan adaylarıma bu hizmet sevdası yarışında başarılar diliyorum. Bu seçim ‘dostluğun seçimi olsun’ diyorum. Hayat kısa, yaşadığımız yerler küçük seçim geçecek dostluklar yine baki kalacaktır” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 18:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?