6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Döve döve hastanelik etti

ZONGULDAK’ta oturan 32 yaşındaki T.G., sokak ortasında tartıştığı eşi 28 yaşındaki 3 çocuk annesi Ö.G.’yi döverek hastanelik etti.

T. G.,birlikte alışveriş için çıktıkları çarşıda eşi Ö.G. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında T.G., eşi Ö.G.’yi tokat atıp yumrukladı.

T.G.’yi çevredekiler araya girerek sakinleştirmeye çalıştı. T.G., olay yerinden kaçarken, Ö. G. sinir krizleri geçirdi. Haber verilmesiyle gelen polis ekipleri ağlayarak sinir krizi geçiren kadın için ambulans istedi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Ö.G, 112 Acil Servis Ambulansıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaçan T.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

EŞİNİ 5 KEZ SAVCILIĞA ŞİKAYET ETMİŞ

Ö.G.’nin 2009’dan bu yana kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na 5 defa şikayette bulunduğu öğrenildi. Ö.G.’nin, 2011’deki şikayet dilekçesinde eşinin, "Seni öldüreceğim. Senin işin bitti" diye tehditte bulunduğu yönünde ifade verdiği belirtildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan T.G.’nin ise daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2012 Perşembe 17:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?