3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

DP iftarda basınla buluştu

Demokrat Parti Zonguldak Teşkilatı, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi.


Demokrat Parti Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi’nin istifasının ardından genel merkezin yazısı ile İl Başkanlığı’na Hakkı Karagüzel’in görevlendirildiği bildirildi. Alaborina Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan DP Merkez İl Başkanı İzzet Genç, “Hakkı Karagüzel genel merkez tarafından görevlendirilmiştir.

İl Başkanımız Hakkı Karagüzel oluşturacağı yeni il yönetim listelerini 15 gün içerisinde genel merkeze gönderecektir. Önümüzdeki il başkanlığı seçiminde tüm partili arkadaşlarım partiye ve olacak kongreye bekliyoruz. Çalışmalarımız dönemi içerisinde her ne kadar sürçü lisan ettiysek ekibim adına özür diliyoruz. Partimizin başarıya ulaşması için herkesin bu taşın altına elini koymasını istiyoruz” dedi.


İl Başkanlığı görevine atanan Hakkı Karagüzel ise “İstifa eden Turgut Hamzaçebi’nin görevi sırasında yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde kongremizi gerçekleştireceğiz. Anavatan Partisi Genel Başkanı ve partimizin genel başkanı kongremize katılacak” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 15:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?