3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

DP İl Başkanı görev istedi

Demokrat Parti Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, yerel seçime dair değerlendirmelerde bulundu.


Demokrat Parti (DP) Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, yaptığı açıklamasında yerel yönetimlerin, bölgelerindeki insanların yaşam kalitesinin artmasından sorumlu olduğunu kaydetti. Parti olarak ‘Önce İnsan’ ilkesiyle çıktıkları yola devam ettiklerini belirten Hamzaçebi, gerekli ekibe ve projelere sahip olduklarını kaydetti. Hamzaçebi, açıklamasında şu sözlere yer verdi:


“Yerel yönetimler, bölgelerindeki insanların yaşam kalitesinin artmasından sorumludur. Daha iyi eğitim, daha fazla sportif imkanlar, çevreye gösterilen özen, insan ilişkilerinin sürekliliği, sosyal yaşam çeşitliği, yerel yönetimlerin bu alanlara yapacağı hizmetler ve katkılarla üst seviyelere çekilebilir. Bizler Demokrat Parti olarak ‘Önce İnsan’ ve ‘İnsana Hizmet’ ilkesi ile yola çıktık. ‘İnsanın En Hayırlısı İnsanlara Faydalı Olandır’ inancı ile yola çıktık. Ve yolumuza devam ediyoruz. Bugün için Zonguldaklı seçtiği, oy verdiği belediyeden hak ettiği yakınlığı, ilgiyi, sadakati ve hizmeti göremiyor.

Belediyeyi yanında hissedemiyor, sorunlarını çözdüremiyor. Bu dünde böyleydi. Bugünde böyle. Eğer yarında böyle olmasını istemiyorsanız, Zonguldak’ın daha fazla karanlığa mahkum olmasını istemiyorsanız, bu seçimleri çok iyi değerlendiriniz. Malumunuz olduğu gibi Gültekin Kızılışık’tan bu yana Zonguldak Belediyesi hep başka partilerin başkanlığı ile yürütülmüş ve Zonguldak diğer illere nazaran hizmet açısından çok geride kalmıştır. Eğer bize bu dönem bir fırsat verilirse Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldıracak, çağdaş ve modern bir kent oluşturacağız. Bunun için hazırız. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazırdır. Biz halkımızı belediye ile barıştıracağız. Sorunlara anında çözüm üretecek, patlayan su borularından günlerce boşa su akmayacak, çöpler meydanda kalmayacak, kanalizasyonlar çevreye akmayacak, esnafla kavgalı olunmayacak, toz ve duman solunmayacaktır.

Belediye hizmetleri yediden yetmişe herkesin ayağına kadar getirilecektir. Ticari potansiyel arttırılacak, gençlerimiz ekonomiye kazandırılacak, özellikle ihtiyaç sahipleri için sağlık hizmetleri kurulacak sosyal dayanışmaya ağırlık verilecek, sanat ve spor faaliyetleri geliştirilecek, halkımızın isteklerine öncelik verilecektir. Bütün bunlar kendine güvenen, iş bilen, doğruluk ve adalet ilkelerine sahip, haksızlıklara göğüs geren, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyan, alın terine değer veren bir ekiple olur. İşte biz böyle bir ekiple geleceğiz.”

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:36:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?