3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

DP İl Başkanı'ndan centilmenlik

DP Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, 29 Mart Yerel seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.


Millet iradesine inanarak ve millete güvenerek yola çıkan Demokrat Parti’nin il başkanı olarak milletin verdiği karara da saygı duyduğunu söyleyen Hamzaçebi, “Seçilen adayların hepsini kutluyor ve başarılar diliyorum.

Seçimler Demokratik bir yarıştır. Kazanmakta kaybetmekte olasıdır. Karar halkımızındır. Bizlere düşen halkımızın verdiği karara saygı duymaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle Zonguldak’ımıza hizmet aşkı ile mücadele eden bütün aday arkadaşları tebrik ediyorum. Kazananların başarılı olmalarını, ilimize en layık hizmetleri yapmalarını, kaybedenlerin ise üzülmemelerini, verdikleri demokrasi mücadelesinden ötürü halkımızın kendilerini takdir ettiğini bilmelerini diliyorum” dedi.


Hamzaçebi şunları söyledi:
“Seçimler öncesi söylediğim gibi Demokrat Parti Zonguldak’ta en iyi adaylarla seçimlere katıldı. Hem ilimize, hem bölgemize, hem de ülkemize layık adaylarla mücadelemizi sürdürdük. İlkeli, seviyeli ve partimize yakışır bir seçim süreci yaşadık. Vatandaşımızın seçim gezilerimiz boyunca bize gösterdiği ilgi ve sevgi bizleri son derece mutlu kılmıştır. Bu ilgiyi ve sevgiyi seçim sandıklarına yansıtamadık ama “Halka hizmet Hakka hizmettir” inancımızı daha da kuvvetlendirdik. Bu seçim boyunca partimizin bütün adayları Demokrat Partiyi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Partimizin maddi ve manevi bakımdan en güçsüz döneminde kendi öz güvenleri ve ülkelerine olan sevgileri ile seçim yarışında partimizi temsil eden adaylarımızı da gönülden kutluyorum. Bize destek veren ve seçim çalışmalarımızda yanımızda olan bütün partili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Özellikle seçim çalışmalarımızı hiçbir karşılık beklemeden manşetlerine taşıyan değerli basınımıza da şükranlarımı sunuyorum.”
 

İha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 09:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?