3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

DP'de Ali Gün güven tazeledi

Demokrat Parti (DP) Çaycuma ilçe teşkilatı kongresi yapıldı. Tek aday olarak kongreye giden Çaycuma ilçe teşkilatı Ali Gün ile devam dedi.

Demokrat Parti yeni ilçe yönetim kurulu ise şu şekilde, Başkan Ali Gün, Ali Uzaldı, Cem Baruönü, Burhan Başoğlu, Fahri Sürül, Muammer Aksezer, Lütfi Ünlütürk, Ramazan Kuzucu, Şadi Aktaş, Hüseyin Güneş, Kamil Dilek, Recep Özkaya, Hidayet Miyanyedi, Recep Batmaz, Recep Özkaya, Recep Çağdaş, Orhan Çavuşoğlu, Halit Yılmaz, Muzaffer Uzaldı, Turan Koramanlı isimleri yer aldı.

Kongreye, Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Çaycuma CHP İlçe Teşkilatı, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Engin Köktürk, Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman, Ereğli İlçe Başkanı İsrafil Erdoğan, Gökçebey İlçe Başkanı Recep Aladağ, Devrek İlçe Başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan Kongrede, Divan Başkanlığını DP İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, divan başkan yardımcılığına, Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman, Ereğli İlçe Başkanı İsrafil Erdoğan, Gökçebey İlçe Başkanı Recep Aladağ, Devrek İlçe Başkanı görev yaptı.

Kongrede konuşan Ali Gün, “Bugün burada olmanız, davamızın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor” dedi. Demokrat Parti İlçe Kongresinde konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, “Demokrat Partilileri İlçe örgütüm adına ve şahsım adına selamlıyorum. Bizi kongreye davet eden DP ilçe Başkanı Ali Gün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 15:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?