3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

DP'den Alaplı Belediyesi'ne ziyaret

DP Alaplı ilçesi Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu ve ilçe teşkilatı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'yı ziyaret etti.


Demokrat Parti (DP) Alaplı ilçesi Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Yaman ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, 29 Mart'ta seçilecek Belediye Başkanı'nın ilçeye önemli hizmetlerde bulunacağından kuşkusu olmadığını belirterek, belediye çalışmaları ile ilgili olarak bilgi verdi. Yazıcı, başta altyapı olmak üzere ilçenin temel sorunlarının çözüldüğünü, seçilecek belediye yönetiminin yapacağı zor bir hizmet kalmadığını kaydederek, "Siyasi partilerimiz ve Belediye Başkan adaylarımızın ilçeye hizmetle ilgili yapacaklarını vaat ettikleri hizmetler aşağı yukarı birbirinin aynısı. Belki sadece telaffuz farkı var. Biz de Belediye Başkan adaylarına takdim edilmek üzere yazılı bir çalışma yaparak bunları bir dosyada topladık" dedi.

Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, belediyenin bundan sonra yapması gereken çalışmalarla ilgili hazırladığı dosyayı, diğer Belediye Başkanlarına olduğu
gibi DP Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu'na da takdim etti. Yazıcı, DP heyetine de başarılar diledi. DP Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu da konuşmasında, Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptığı süre içerisinde, Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'dan hastanenin eksiklerinin giderilmesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi noktasında maddi ve manevi gereken desteği gördüğünü belirterek, "Verdiğiniz bu destekten dolayı size çok teşekkür ediyorum.

Diyaliz Ünitesi binası inşaatının tamamlanmasında büyük katkı verdiniz. Keza Diyaliz makinelerinin alınması için gerekli ödeneğin çıkarılmasını sağladınız. Bunun yanında hastanemizin eksiklerinin giderilmesi için elinizden gelen desteği verdiniz. Alaplı halkı adına size çok teşekkür ediyorum. Biz göreve seçildiğimizde sizin başlattığınız hizmetlerin de takipçisi olacağız ve tamamlayacağız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 18:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?