3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Dr.Koca'dan Kalkınma Ajansı tanıtımı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Koca, Kalkınma Ajansı konusunda toplantı düzenleyecek.


ZKÜ Yrd. Doç. Dr. Koca, Karaelmas Gazeteciler Derneği’nde 23 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Kalkınma Ajansı konusunda toplantı düzenleyeceği bildirildi. Koca, Kalkınma Ajansı’nın kuruluşu, kuruluşundaki amaç, kurulduktan sonra bölgeye olabilecek faydaları, Zonguldak, Bartın ve Karabük için merkezi bir yerde kurulabilmesi için izlenmesi gereken yöntemlerin anlatılacağı toplantıya tüm basın mensuplarını davet etti.


Yönetim Kurullarında Zonguldak, Bartın, Karabük illerinin Valileri, İl Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve TSO Başkanlarının olduğu 2006 yılında çıkan Kalkınma Ajansı’yla ilgili 5449 sayılı kanunla Türkiye genelinde 26 Kalkınma Ajansı kurulması kararlaştırılmıştı. Bir çok ilde hayata geçirilmek üzere olan Kalkınma Ajansı’nın bu bölgede de bir an önce hayata geçirilmesi için nelerin yapılması gerektiğini Yrd. Doç. Dr. Koca, anlatacak.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 15:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?