6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Düğün salonuna tekne ile geldiler

DÜĞÜN SALONUNA TEKNE İLE GELDİ

Ereğli ilçesinde balıkçılık yapan bir kişi, düğün salonuna araç yerine tekne ile geldi. Serkan- Seda Tok çifti, düğünün yapıldığı polis evine davul zurna eşliğinde tekne ile gelince davetlileri şaşırttı.

Ereğli'de hayatlarını birleştiren Serkan- Seda Tok çifti, düğün salonuna araç konvoyu yerine tekne ile geldi. Davetlilerin araç konvoyu ile bekledikleri gelin ve damadın tekne ile gelmesi herkesi şaşırttı. Tekne ile polis evine gelen çifte diğer teknelerde eşlik etti. Davul zurna eşliğinde tekneden inen çift gelin odasına geldi. Damat Serkan Tok, kendisinin balıkçı olduğunu ve araç ile gelmek yerine tekne ile düğün salonuna geldiklerini davetlilerinde çok şaşırdığını söyledi. Eşi Seda ile düğün konvoyunu

farklı bir şekilde yapmaya karar verdiklerini anlatan Tok, şöyle konuştu: "Mesleğim balıkçılık, düğünü denize sıfır olan polis evinde yapmamızdan dolayı salona tekne ile gelmeye karar verdik. Herkes bizi araç ile beklerken biz onları şaşırtarak tekne ile geldik. Güzel bir organizasyon oldu. Arkadaşlarım da kendi balıkçı tekneleri ile bize eşlik ederek konvoy oluşturdu. Herkese teşekkür ediyorum."

DÜĞÜN SALONUNA TEKNE İLE GELDİ
DÜĞÜN SALONUNA TEKNE İLE GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 15:47:03
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 16:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?