3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Dur ihtarına uymadı kaza yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak motosikletiyle kaçan bir şahıs, dershaneden çıkan öğrencilerin arasına daldı.

Olayda bir öğrenci yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde meydana geldi. Ereğli Lisesi'nin bulunduğu caddede polisin "dur" ihtarına uymayan motosikletli sürücü Aykut F. ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

İbrahim Efe Caddesi'nde dershaneler bölgesine giren şahıs burada kontrolünü kaybederek öğrencilerin arasına daldı. Bu esnada Kevser Karabacak isimli öğrenciye çarpan motosiklet sürücüsü Aykut F. motosikletiyle birlikte savruldu. Görgü tanıkları, kazanın şokunu yaşayan 4 kız öğrencinin de
kendilerini son anda yana atarak kurtulduklarını belirtirken, yaralanan öğrenci Kevser Karabacak, olay yerinin yakınında bulunan Anadolu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüzünden ve başından darbe alan Karabacak'ın çenesinin kırıldığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


Polisten kaçarken kazaya yol açan Aykut F., öğrenciler tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri öğrencileri dağıtarak motosiklet sürücüsünü olay yerinden uzaklaştırdı. Dershanede görev yapan öğretmen ve öğrenciler konuyla ilgili tepkilerini dile getirerek, öğrencilerin çoğunlukta olduğu bölgede bazı araçlarında hız sınırını aştığını öne sürdüler.


Bu arada, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan motosiklet sürücüsü Aykut F.'nin plakası ve gerekli belgelerinin olmadığı anlaşıldı. Motosiklet sürücüsü Aykut F. gözaltına alınırken motosiklet ise kamyon garajına kaldırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 11:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?