3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Düzlü, 3. kez başkan seçildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Beldesi’nde 3. kez başkan seçilen Adil Düzlü, diğer adaylarla el ele bir seçim süreci geçirdiklerini söyledi.
 

Adil Düzlü yaptığı açıklamada, çok güzel ve demokratik bir seçim dönemi gerçekleştirdiklerini söyledi. Aradaki farkın büyük olması üzerlerine binen sorumluluğu arttırdığını vurgulayan Düzlü, “Seçim belki de en güzel şekilde geçirdik. El ele çalıştık desem yeri var. Kırgınlık olmadan, demokratik bir seçim geçirdik. Halkımız 3. defa bana bu görevi verdiler. Aradaki farkın büyük olması sorumluluğumuzu arttırdı. Önümüzdeki dönem içersinde yarım kalan işleri tamamlamayı, kaldığımız yerden devam ettik” dedi.
 

Filyos Vadi ve çevresinde bulunan belediyelerde Ak parti’li adayların kazanmasını da değerlendiren Düzlü, çevre belde ve ilçelerdeki seçmenin Filyos Vadi Projesi’nden beklentisi yönünde hareket ettiğine inandığını ifade etti. Halkın üzerine düşen görevi yerine getirdiklerini, projenin hızlı bir şekilde uygulanması için görevin kendilerinde ve yetkililerde olduğunu anlatan Düzlü, şöyle konuştu:
“Seçimi, Filyos Vadisi çevresinde Ak Parti’li belediyelerin kazanması, projenin uygulanması sürecini hızlandıracağına inanıyorum. Projenin hayata geçirilmesinde önümüzü açacak ve işlerimizi de kolaylaştıracaktır. Yörenin, yöre halkının da bu yönde beklentisi var.

Zaten seçmenin sandıklarda bu beklenti doğrultusunda hareket ettiğine ve Filyos-Saltukova Çaycuma üçgeninde projenin en hızlı şekilde ilerlemesi için bölge insanının gerekli duyarlılığa gösterdiğine inanıyorum. Dört elle sarılıp, takip edeceğimiz bu projeyi inşallah, ilgili makamların da desteğini alarak, tüm aşamalarını en hızlı şekilde tamamlayıp, inşallah kısa sürede sonuç alacağız.”
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 12:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?