7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

DYP Zonguldak Bedeliye Başkan Aday Adayı Cevahir, kongrede ağladı

DYP Zonguldak Belediye Başkan adaylarından Enver Cevahir, partinin kongresinde konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamayarak ağladı.

DYP Zonguldak İl Kongresi, Genel Maden İşçileri Sendikası salonunda gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcıları Ali Rıza Gönül, Mümtaz Yavuz, Mustafa Dedeoğlu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Zonguldak eski Milletvekili Ali Uzun’un katıldığı kongrede en son başkan adayları söz aldı.

Bir önceki başkan Mustafa Taştan ile mevcut başkan Enver Cevahir’in başkanlık için çekiştiği kongrede, hararetli dakikaların yanı sıra duygusal anlar da yaşandı. DYP Delegesi Şenol Çakar’ın, partide birlik olmadığını söyleyerek, kürsüden istifasını açıklaması tepki toplarken, İl Başkanı Enver Cevahir’in konuşmasında ise duygusal anlar yaşandı. Birlik mesajları veren Cevahir, seçilmese de partiden istifa etmeyeceğine dair söz verirken gözyaşlarını tutamadı.

DYP’nin Zonguldak’ta yerel seçimlerde birinci parti olacağını, olamasa dahi istifa etmeyeceğini açıklayan Enver Cevahir, destek olunmasını istedi.

OSMAN SAV-ZONGULDAK (İHA)
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2003 Cumartesi 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 16:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?