3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

e-fatura ağaçları dikildi

E-Fatura projesi kapsamında Türkiye’yi ağaçlandırmayı hedefleyen Türk Telekom, bir yıl içerisinde 81 ilde toplam 100 bin ağaç dikecek.


Türk Telekom Zonguldak İl Müdürlüğü, öğrencilerle birlikte Zonguldak Kdz. Ereğli karayolu üzerinde Bayat Köyü yol ayrımı mevkiinde bin tane fidan dikerek ormanların ağaçlandırılmasına destek verdi.
Fidan dikimine, Vali Erdal Ata, Türk Telekom İl Müdürlüğü personeli, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Orman Bölge Müdürü Akif Yılmaz, TEMA İl Temsilcisi Berran Aydan ve TEMA gönüllüleri, Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Türk Telekom daire müdürleri ve çalışanları ve Bayat İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Fidan dikimi töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Bayat ilköğretim okulu öğrencileri tarafından ormanla ilgili şiir okundu.
Orman Bölge Müdürü Akif Yılmaz, İl Telekom Müdürlüğü’ne böyle bir faaliyet düzenledikleri için teşekkür etti. Yılmaz, “Ormansızcılığın olduğu bu günlerde yapılan bu faaliyeti kutluyorum. Geleceğe yaşanabilir bir ülke bırakmak için bu tür faaliyetlerde bulunmalıyız” dedi.


Zonguldak Valisi Erdal Ata ise “Ben herkese böyle bir faaliyet yaptıkları için teşekkür ediyorum. Ormanlarımız çok önemli. Gelecekte yaşanabilir bir ülke bırakabilmek için böyle faaliyetler düzenlemek gerekir. Böyle bir kampanya düzenleyen Türk Telekom’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ilk ADSL abonesine plaket verildi. Katkılarından dolayı Orman Bölge Müdürü Akif Yılmaz’a plaket verildi. Konuşmaların ardından fidan dikimi gerçekleştirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 20:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?