3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eğitim-Bir-Sen'liler kahvaltıda buluştu

Eğitim-Bir-Sen Zonguldak Şubesi, Kilimli Eğitim Bölgesindeki üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Eğitim Bir-Sen Kilimli eğitim bölgesindeki üyelerin katıldığı kahvaltılı toplantıya, Eğitim-Bir-Sen üyelerinin yanı sıra Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım, Filyos Lisesi Müdürü Muzaffer Zor, Kilimli Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Tevfik Gökçiloğlu, Kilimli Lisesi Müdürü Mehmet Akdoğan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Arslan katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Sekreteri Muhammet Çetin, üyeler ile daha iyi iletişim kurmak ve sorunları yerinde dinlemek için bölgesel toplantılara önem verdiklerini anlatmak amacıyla toplantı düzenlediklerini belirtti.

Kahvaltıya katılanları selamlayan Zonguldak Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, “Ülkelerde kendini ifade etme, hak ettiğini alma, özlük hakları ve iş güvenliği gibi konularda aklınıza ne geliyorsa, bunları almanın tek yolu toplu olabilmek, sendikalaşabilmektir. Görüyorum ki Kilimli gibi bir yerde, böylesine bir güzel örgütlenme meydana getirebildiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Kahvaltılı toplantıda konuşan Memursen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, “Sözlerime başlarken ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bölmeye yönelik her türlü bölücü ve etnik terörü kınarken, terörde şehit olan bütün asker ve polislerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 14:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?