3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eğitim tatbikatı korkuttu

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından 155 haber merkezine plakası yazdırılan bir aracın ekipler tarafından yakalanması istendi.

Haber merkezinin anonsu üzerine belirtilen aracı aramaya başlayan ve peşine takılan polis ekipleri 20 dakika içerisinde aracı almayı başardı.

Zonguldak Emniyet Müdür yardımcılarından Orhan Askar, telsiz anonsu ile 155 haber merkezinden son olarak Birlik Mahallesi civarında görülen beyaz renkli bir aracın alınmasını istedi. 155 haber merkezinin sevk ve idaresi ile kapama noktalarında görevli ekipler görev alanlarına yönlendirilerek, şehre giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Önleyici Hizmetler, Yunus, Trafik, Asayiş, Çevik Kuvvet şubeleri ve karakollara ait motorize ekipler, aracın görüldüğü tarafa sevk edilerek arama çalışmalarına başladı. Çarşı içine giren araç, polislerin 20 dakikalık sirensiz kovalamacısının sonunda yoğun trafiğe rağmen Cumhuriyet Caddesi Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü önünde durduruldu.

Vatandaşlar ve araç sürücüleri polis ekiplerinin sirensiz kovalamacasını meraklı gözlerle izledi. Yetkililer, vatandaşlara yaşanan kovalamacanın sadece bir eğitim tatbikatı olduğu ve endişelenecek bir konu bulunmadığı yönünde açıklama yaptı.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 15:59:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?