3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Elvan mahallesi 2 günde betonlandı

Elvanpazarcık Belde Belediyesi Elvan mahallesi halkı, belediye işbirliğiyle birlikte yürüttükleri çalışma ile 2 günde 135 metrelik yolu betonladı.


Beldedeki Elvan mahallesi Cami sokağı, 135 metre yolla Tepebaşı caddesi ile Gazi caddesine bağlıyan yol Elvan mahallesi sakinlerinin katkıları ile belediye tarafından 2 gün içinde betonlandı.
Çalışmalara 32 kişinin katıldığını, 300 torba çimento ve 600 metre çakıl harcandığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, “Diğer mahallelerimizde de yapılan çalışmalarda siyasi parti gözetmeksizin halkımızın katkısı sürmektedir. Merkez mahallemizde de halkımız meclis üyelerimiz ve cami derneğimiz bir araya gelerek şadırvan yeri açıldı, proje safhasına geldi. Cenaze namazı kılma yeri açıldı, tam olarak hazır hale getirildi. Merkez mahallemizin işçilik olarak vereceği katkıyla bu sahanında betonu atılacak. Yine Hayat mahallemiz ve Cumhuriyet mahallemizde halkımızın katkısıyla yapılacak projelerimiz var ve devam edecek inşallah. Halkımız katkı verdiği sürece yapılacak her türlü projeleri yerine getirmeye hazırız. Tabi ki bunlar belediye imkanları dahilinde olacak” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?