3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Emeklilere plaketli veda

Zonguldak Belediyesi’nden emekli olan memur ve işçilere törenle teşekkür plaketi verildi.

Zonguldak Belediyesi Yemekhanesi’nde düzenlenen plaket törenine Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Belediye İş Sendikası Başkanı Cavit Zülfükar, Zonguldak Belediyesi eski Başkanlarından Yüksel Aytaç, Belediye Başkan Yardımcıları, emekli olan personel ile aileleri katıldı.

Kokteylin emekli olan memur ve işçiler için düzenlendiğini belirten Zülfikar, “Belediyeden emekli olan işçi ve memur arkadaşlarımız için kokteyl düzenledik. Bayram arifesine rastlamasının da ayrı bir yeri var. Ben her zaman dayanışma gecelerinden yanayım. Belediyemizden emekli olan arkadaşlarımıza aileleri ile birlikte mutluluklar diliyorum” dedi.

Plaket törenlerini geleneksel hale getirdiklerine belirten Belediye Başkanı Secaattin Gonca, bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Gonca, “Bu plaket törenlerini geleneksel hale getirdik. Amacımız mesai arkadaşlarımızla bir arada olmak onların belediyede geçirdiği yılların hizmet anısı olarak hizmet plaketlerini vermekti. Burada bu birlikteliği görmek bizleri mutlu etti. Bizler personelimizin hak ve hukukunu korumadaki kararımızı devam ettireceğiz. Emekli olan personelimize aileleriyle birlikte mutluluklar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesildi ve Zonguldak Belediyesi’nden emekli olan 59 personele plaketleri verildi. Zonguldak Belediyesi’nde görev yapan ve nisan ayında kanserden ölen Cemil Arık’ın plaketi ise eşine verildi. Arık’ın eşi ise plaketi gözyaşları dökerek alabildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 18:48:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?