3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Emeklinin borç cinneti:2 ölü

Zonguldak'ta cinnet geçiren emekli esnaf girdiği ruhi bunalım sonucu ilk önce eşini bıçakla öldürdükten sonra kendine ait tüfekle intihar etti.


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Acılık Caddesi'nde ikamet eden Mustafa Çapçı (58), girdiği ruhi bunalım sonucu ilk önce eşi Ayşe Çapçı (54) 'yı bıçakla öldürüp, sonrada kendisine ait tüfekle boynuna ateş ederek intihar etti.

Çapcı'nın borçlarından dolayı bunalıma girdiği daha öncede yanında çalışan işçiyi bıçakla yaraladığı öğrenildi. Mustafa Çapcı'nın 3 çocuğunun olduğu ve Zonguldak'ta esnaflık yaptığı belirtildi.


Mustafa Çapçı, yaklaşık 2 yıl önce dükkanında çalışan işçiyi de girdiği ruhi bunalım sonucu bıçakladığı ve cezaevinden yaklaşık 1 yıl önce çıktığı bildirildi. Çapcı'nın psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.


Mustafa Çapcı'nın oğlu Asaf Çapçı (30), kardeşleri olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Mustafa ve Ayşe Çapcı'nın cenazeleri savcının olay yerine gelmesinden sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait cenaze aracıyla cesetler Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 18:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?