3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Emniyet bayramda göz açtırmadı

ALAPLI EMNİYETİ BAYRAMDA GÖZ AÇTIRMADI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi ve bayramda aldığı tedbirlerle vatandaşların huzurunu güvenli bir bayram geçirmesini sağlama noktasında asayiş ve güvenliği sağladı.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın Kurban Bayramı’nı huzur ve sükunet içerisinde geçirmesini sağlamak amacıyla, arife günü ve bayram süresince halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, şehirlerarası otobüs terminalinde, cadde ve sokaklarda, pazar yerlerinde, mezarlıklarda ve camilerde gerekli emniyet tedbirlerini alarak asayiş ve güveni sağladı.

İlçe Emniyet Müdür vekili İlhan Toprak, “27–30 Kasım 2009 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı, alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yan kesicilik ve benzeri olayların önlenmesi için yaya ve motorize ekipleri görevlendirilmiştir. İlçenin en işlek caddeleri olan Hükümet Caddesi ve Al caddesinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler yaya olarak denetimlerde bulunmuşlardır. Ayrıca trafiğin yoğunlaşacağı ana yollar ile ilçe merkezinde bulunan cadde ve kavşaklarda bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendirilerek gerekli tedbirler alınmıştır. Bayram süresince ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşamaması bizleri sevindirmiştir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 15:01:04
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 15:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?