3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Emniyet müdürlüğünden açıklama

Zonguldak'ta karakolda dövülerek öldürüldüğü ileri sürülen olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; olayın karakolun yakınında meydana geldiği ve çok yönlü araştırmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Zonguldak Emniyet müdürlüğü Halkla İlişkiler ve Büro Amirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Erdal Keloğlu'nun Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 01 Şubat 2008 tarihinde 2002/10 ilamat nolu yazılarına istinaden Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevki istendiği ve 05 Kasım 2008 tarihli 2008/19 A-H ilamat sayılı dilekçe ile eşi Vahdet Keloğlu tarafından Sağlık Müdürlüğü'ne verilen dilekçeyle Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi edilmesi istendiği belirtildi. Ölüm olayının Soğuksu Polis Merkezi Amirliği yakınında meydana geldiği belirtilen açıklama da, "Basında yanlış ve değişik yorumlar yer almaktadır. Konunun aydınlatılması amacı ile çok yönlü adli ve idari soruşturmaya başlanmış olup, soruşturma halen devam etmektedir" denildi. Aynı açıklamada, gelişmelerden ayrıca bilgi verileceği belirtildi.


Diğer yandan otopsisi yapılan Erdal Keloğlu'nun, otopsi sonrası vücudundan kan ve doku örnekleri alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 19:04:17
Güncelleme :26 Kasım 2008 Çarşamba 19:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?