7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

Emniyet yaz uygulamasına geçti

ALAPLI EMNİYETİNDEN YAZ UYGULAMASI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürü İsmail Baş, ilçenin girişine kurdukları kameralarla suç oranlarında yüzde 80 azalma meydana geldiğini söyledi.

Alaplı İncivez altı Mesire Alanında incelemelerde bulunan Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, “İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yaz uygulaması sistemine geçtik. Her bölgeyi polis memurlarına zimmetledir. Bu arkadaşlarımız sorumluluk bölgesinde kuş uçurtmayacak. Özellikle halka açık piknik ve mesire alanlarında ki denetimlerimizi arttırdık” dedi.

İlçenin çeşitli noktalarına MOBBESE kameraları takıldığını belirten Baş, “Terminal alanındaki MOBBESE çalışmalarımızı tamamladık. İlçenin giriş ve çıkış noktaları 24 saat izlenerek kayıt altına alınmakta. Kameraların faaliyete geçmesiyle birlikte suç oranlarında yüzde 80 azalma oldu” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 17:27:02
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 19:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabri ozyurtt IP: 91.138.21.xxx Tarih : 4.06.2010 03:26:26

sanki cok suc orani vardida..hertarafa kamera yerlestireceginize transit gecinisizi guzellestirin azcik..gundemde kalmak icin hergun sacma bir haber yapiliyor alapli icin..bise degil okuyanda zonguldagin merkez ilcesi sanacak her gun hergun