6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Emniyetten 120 aileye gıda yardımı

ALAPLI EMNİYETİNDEN 120 AİLEYE GIDA YARDIMI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 120 aileye gıda yardımında bulunuldu.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 120 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Emniyet personeli ve Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği'nin katkıları ile hazırlanan gıda yardımlarının dağıtımına başladıklarını belirten Baş, ”Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla arkadaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği ve personelimizin katkılarıyla Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine yönelik çam sakızı çoban armağanı gıda yardımında bulunmak istedik. Personelimizin kendi imkanları doğrultusunda hazırladıkları gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Alaplı Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya ve personelimize çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmelerini bir nebze de olsa sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ALAPLI EMNİYETİNDEN 120 AİLEYE GIDA YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 15:00:00
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 15:23:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?