3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Emniyetten huzur toplantısı

EMNİYETTEN HUZUR TOPLANTISI

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Soğuksu Polis Merkezi Amirliği bölgesi sorumluluk alanı huzur toplantısı düzenlendi.

Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü kapsamında Soğuksu Polis Merkezi Amirliği bölgesi sorumluluk alanı huzur toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Asayişten Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Boztepe, Asayiş Şube Müdürü Okan Çakıroğlu, Trafik Şube Müdürü Özer Yılmaz, Soğuksu Polis Merkezi Amiri Barış Pekince, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Bahaettin Özkay, Zabıta Müdürü Nejat Uludüz, muhtarlar, vatandaşlar ve polisler katıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Zonguldak'ta yaşamak bir ayrıcalıktır. Zonguldak'ta yaşayan herkes birbirini iyi tanır. Zonguldak'ta asayiş yönünden huzurluyuz. Bende 3 yılımı sizlerle birlik ve beraberlik içinde geçireceğiz. Bana destek vereceğinize inanıyorum. Hep beraber Zonguldak'ı daha da yaşanır hale getireceğiz” dedi.

Ardından Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Bahaettin Özkay, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin hedefleri, faaliyetleri, projeleri, Soğuksu Bölgesi suç analizleri, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nün ilk üç ayda yapmış olduğu faaliyetler, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün ilk üç ayda yapmış olduğu faaliyetler, hırsızlığa karşı alınması gereken önlemler, 5326 sayılı kabahatler kanunu çerçevesinde 2011 yılında belirlenen idari para miktarları hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Daha sonra konuşma yapan Asayişten Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Boztepe ise, intihar olaylarında kadınların ilgi çekmek için intihar ettiklerini ve erkeklerin ise direk intihar ettiklerini söyledi. Tepe, “Zonguldak'ın coğrafi bölgesinden dolayı dağlık bir bölge. 155'e yapılan her ihbar kesinlikle gizlidir. Bizlere ihbarda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Bizleri mutlu ediyor. Lütfen para çekerken banka görevlilerinden yardım etmesini isteyin. Onların haricinden kimseden yardım istemeyin. Maaşlar çekilirken bankalar etrafında güvenlik önlemleri alıyoruz. Kontur dolandırıcılarına karşı tedbirli olun. Bu konuyla ilgili cep telefonunuza gelen mesajlara cevap vermeyin. En önemli konulardan biri de intihardır. İntihar olaylarının neden olduğunu araştırdık ve araştırmaya devam ediyoruz. Kadınlar ilgi çekmek amacıyla intihar ediyor ve erkekler ise direk intihar ediyor. Bunun araştırmasını yaptık ve çalışmalarımız devam edecektir. Trafik kurallarına uymuyoruz ama hak istiyoruz” diye konuştu.

EMNİYETTEN HUZUR TOPLANTISI
EMNİYETTEN HUZUR TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 18:13:03
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 18:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?