6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

En marifetli öğretmen

EN MARİFETLİ ÖĞRETMEN

Zonguldak'ta, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kutlama programında konser veren öğretmenlerden Feridun Otlu, koro şefi olarak başladığı konserde 5 ayrı müzik aletini kullandı. Otlu, konseri oynayarak tamamladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Çelikel Lisesi Müzik öğretmenlerinden oluşan koro ve orkestra tarafından marş, sanat, halk, klasik ve eski taverna müziklerinin yer aldığı 1 saatlik konser verildi. Konserde müzik öğretmenlerinin gösterdiği performans davetlileri etkiledi. Konsere koro şefi olarak başlayan müzik öğretmeni Feridun Otlu, çeşitli parçalarda gitar,

bağlama, piyano, büyük ve küçük bendir aletlerini kullandı. Konserin son parçasında kullandığı küçük bendir ile birlikte kendisini sahne ortasına atan Otlu, 'Ufacıksın Tefeciksin' şarkısını söyledi ve solist Zuhal Yalçın'a eşlik etti. Bir süre oynayan Otlu, öğretmen arkadaşları ile birlikte davetlilere selam vererek konseri tamamladı.

Konserin ardından öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen çeşitli şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Emekliye ayrılan öğretmenlere övünç madalyası verildi. Programda, yeni öğretmenliğe adım atan öğretmenlere bayrak devir teslimi yapıldı. Yeni öğretmenlerin yemin töreninin ardından program sona erdi.

EN MARİFETLİ ÖĞRETMEN
EN MARİFETLİ ÖĞRETMEN
EN MARİFETLİ ÖĞRETMEN
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 14:12:05
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 17:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?