3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Engelli çocuğa tecavüz iddiası

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUĞA TECAVÜZ İDDİASI

Kdz. Ereğli ilçesinde 55 yaşındaki üç çocuk babası A.G., küçük yaştaki zihinsel engelli erkek çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Olay, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) emekli üç çocuk babası A.G., 14 yaşındaki zihinsel engelli Ş.C.'yi çikolata ve para vereceğini söyleyerek otomobil ile kendi köyünün yanındaki ormanlık alana götürdü. Çikolata ve para ile kandırdığı Ş.C.'yi ormanlık alana götüren A.G., iddiaya göre burada çocuğa tecavüz etti. Zihinsel engelli Ş.C. de olaydan sonra ağlayarak eve gitti. Çocuğunun ağladığını gören baba İ.C., oğluna neden ağladığını sordu. Ş.C. de

babasına olan biteni anlattı. Baba İ.C. de olayı jandarmaya haber verdi. İhbarın ardından jandarma ekipleri A.G.'yi gözaltına aldı. Jandarma tarafından ifadesi alınan A.G., adliyeye sevk edildi. Ereğli Adliye'sinde hakim karşısına çıkan A.G. de hakkındaki iddiaları kabul etmedi ve kendisinin suçsuz olduğunu söylediği öğrenildi. A.G., mahkeme tarafından tutuklanarak Karadeniz Ereğli A/2 Tipi Kapalı Ceza infaz Kurumu'na gönderildi.

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUĞA TECAVÜZ İDDİASI
ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUĞA TECAVÜZ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 17:27:03
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 09:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?