3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Engelli kızdan sürpriz şov

ENGELLİ KIZDAN MİKROFON ŞOV

Zonguldak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde düzenlenen programda elindeki mikrofonla sahneye fırlayan engelli küçük kız, 'Babaanne' diye hitap ettiği Saime Toptan'a hediye verdi.

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği programa, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan ve Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (ÖZEV) Mütevelli Heyeti Başkanı olan eşi Saime Toptan da katıldı. Saime Toptan yaptığı konuşmada, engelli bireylerin toplumda temel hak ve özgürlüklerini kullanarak kendilerini iyi hissedebilmeleri için herkesi göreve davet etti.

Programda yaşadıkları sıkıntıları Köksal ve Saime Toptan'a ileten engelli aileleri, sorunlarının çözülmesi konusunda söz aldı. Elindeki mikrofonla sahneye fırlayan 6 yaşındaki engelli Şevval Tuğçehan Filizer ise, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Salondakilere 'Sevgili seyirciler' diye seslenen minik kız, daha sonra Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz'ün kucağında yeniden sahneye geldi. 'Babaanne' dediği Saime Toptan'a hediye veren minik kız, bir de şarkı söyledi.

Program, hediyelerin verilmesinin ardından sonra erdi.

ENGELLİ KIZDAN MİKROFON ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 15:21:04
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 17:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?