3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Eniştesi O'nu attı mı?

Zonguldak'ta bir yaşındaki oğlu ile ablasına misafirliğe giden annenin, balkonda eniştesinin kucağından yola düşen oğlunun hayatını kaybetmesi ile dünyası yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta eşinden ayrı yaşayan 25 yaşındaki Şukufe Lemiroğlu, bir yaşındaki oğlu Poyraz'ı da alarak Kapuz Caddesi'nde ikamet eden ablası Gülümser Özdemir'in evine gitti.

Gece saat 11.00 sıralarında ise iddialara göre abla Gülümser Özdemir'in eşi Abdullah Özdemir'in kucağındaki Poyraz, birinci katın balkonundan yere çakıldı. Olayın şoku ile oğlunu düştüğü yerden alıp yaklaşık 100 metre koşan anne Şukufe Lemiroğlu, bir araca binerek oğlu Poyraz'ı Atatürk Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi.

Başının üzerine düşen bir yaşındaki Poyraz Lemiroğlu, ZKÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan minik bebeğinin çabalara rağmen öldüğü belirlendi.

ENİŞTE TUTUKLANDI
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Annenin iddialarına göre esnaf olduğu öğrenilen enişte Abdullah Özdemir'in, minik Poyraz'ı kucağından düşürdüğü öne sürüldü. Kaçarken polis tarafından yakalandığı öne sürülen enişte Abdullah Özdemir'in ise psikolojik sorunları olduğu bu nedenle bebeği balkondan attığı iddia edildi. Eniştesi A.Ö, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan eşi Şukufe Lemiroğlu'ndan boşanmak üzere olduğu öğrenilen baba Coşkun Lemiroğlu'nun ise birkaç yıldan bu yana Yalova'da ikamet ettiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ve yapılan otopsinin ardından minik Poyraz'ın cenazesi akrabalarına teslim edildi.

Elvanpazarcık Beldesine bağlı Hayat Mahallesi'ne getirilen minik Poyraz'ın cenazesi Kayabaşı Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. Bitkin olduğu gözlemlenen anne Yeşim Lemiroğlu ise gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Polisin olayı aydınlatma çalışmaları sürerken, minik Poyraz'dan geriye ailesi tarafından bir hafta önce çekilen ve birinci yaşını kutladığı fotoğrafları kaldı. Öte yandan abla Gülümser Özdemir'in de hamile olduğu öğrenildi. 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2011 Cumartesi 18:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?