8
Mayıs
2024
Çarşamba
ZONGULDAK

ERDEMİR'den çalışanlara ödül

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) tarafından şirkete katma değer sağlayan çalışanlara, Genel Müdürlük ödülleri verildi.

ERDEMİR Genel Müdürlük Ödülleri kapsamında, ERDEMİR Öneri Sistemi bünyesinde çeşitli alanlarda getirdikleri öneriler ile şirkete en yüksek maliyet ve işgücü tasarrufu yaratılmasını sağlayan işçi sağlığı ve iş güvenliği, çevre, eğitim ve tanıtım faaliyet alanlarında başarılı çalışmalar yapan işçilere ödülleri verildi.

Törende açılış konuşmasını yapan ERDEMİR Genel Müdürü Kerim Dervişoğlu, bu çağda klasik üretim faktörlerinin başarılı olmak için yeterli olmadığını belirterek, şunları söyledi:
"Şirketleri diğerlerinden ayıran en önemli unsurlardan birisi, yaratıcı ve yenilikçi düşünebilen çalışanlarıdır. Şirketler çalışanları daha yaratıcı düşünmeye teşvik etmek, onlarda halihazırda varolan potansiyeli ortaya çıkarmak için bir takım öneri sistemleri geliştirmektedirler. ERDEMİR Öneri Sistemi de (ERÖS), Türkiye’de eşine az rastlanır büyüklükte bir sistem olmasının yanı sıra, gerçekten katma değerli sonuçları olan bir sistem oluşuyla dikkat çekmektedir. ERÖS ödülüne layık olan önerileri incelediğimde, ERDEMİR çalışanlarının istedikleri takdirde gerçekten yaratıcı ve somut getirileri olan öneriler üretebildiklerini görerek gurur duydum. Ödüllerini verdiğimiz tüm bu kategoriler, benim şahsen çok önem verdiğim konuları kapsıyor. Ayrıca biz yönetim olarak her zaman yeniliğin, değişimin, hızın ve esnekliğin yanındayız. Şirketimizi işçi sağlığı ve iş güvenliği, maliyet, verimlilik, kalite, teknoloji ve çevre konularında ileriye götürecek her türlü görüş, tavsiye ve uygulamalara tam destek veriyoruz."

Yönetim Kurulu Başkanı Recai Berber de, teknoloji ve çağdaş yönetimi bütünleştiren ve bir dünya şirketi olan ERDEMİR’de çalışanların en değerli varlıkları olduğunu, bununla beraber rekabet üstünlüğünün en önemli bileşenlerinden birisini teşkil ettiğini vurguladı. Berber, "Zira bu yıl birlik ve beraberlik içinde hizmet ve üretim, yeni teknolojiler ile sürekli gelişme, üretim rekorları, hedefleri aşan performans ile çok önemli başarılara imza attık. Bu gurur verici gelişmeler, hepimizin hedef birliği, gönül birliği içinde, sistemli ve özverili çalışmaları ile elde edilmiştir" diye konuştu.

ZONGULDAK-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 16:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?