5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

ERDEMİR'den konserli kutlama

KAL-DER tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülü yarışmasında Büyük Ölçekli Kuruluşlar dalında Ulusal Kalite Başarı Ödülü’ne layık görülen Ereğli Demir Çelik Fabrikaları (ERDEMİR), hem bu ödülü, hem de 2004 yılında elde ettiği başarıları, Yavuz Bingöl konseriyle kutladı.

ERDEMİR Kapalı Spor Salonu’nda ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl’ü ağırlayan ERDEMİR, böylece çalışanları ile ödülü ve başarıları paylaştı. Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, salonu dolduran ERDEMİR ailesine sevilen şarkılarını seslendirdi.

Ereğli’de olmaktan ve ERDEMİR’in bu gururunu Ereğlililer’le paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yavuz Bingöl, konser boyunca hayranlarına bol bol imza dağıttı. Söylediği türkülerle zaman zaman salonu dolduran hayranlarıyla oynayıp, gecenin tadını çıkaran Bingöl, gece boyunca ERDEMİR bayrağını elinden bırakmadı.

ERDEMİR Genel Müdürü Kerim Dervişoğlu, göreve geldiklerinden bu yana elde edilen başarıların temelinde ekip ruhu olduğunu belirterek, ERDEMİR’in çalışanıyla birlikte çok büyük bir aile olduğunu söyledi.

Ereğli Protokolü’nün yanı sıra ERDEMİR İdare Meclisi Üyeleri’nin de katıldığı konser sonrasında Yavuz Bingöl’e, çerçevesi ERDEMİR sacından yapılmış ’Yavuz Bingöl Portresi’ ERDEMİR Genel Müdürü Kerim Dervişoğlu tarafından hediye edildi.

zonguldak
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 13:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?